23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăAurelian Bădulescu vrea ca PSD să apere capitalul românesc

Aurelian Bădulescu vrea ca PSD să apere capitalul românesc

 

 

Iată că apar şi voci care apără capitalul românesc şi care susţin că nu doar Noua Mecca aduce Raiul ci şi viziunea, prin noi înşine, aruncată de liberali.

Noul preşedinte al PSD sector 3, Aurelian Bădulescu, solicită public delegaţilor la Congresul PSD de mâine asumarea unui punct în programul politic privind protejarea capitalului românesc, uman şi financiar.

“Pentru Congresul de mâine al Partidului Social Democrat, în calitate de preşedinte al filialei PSD SECTOR 3, le solicit colegilor mei să admitem public faptul că ultimele guvernări, începând din 2005, au defavorizat firmele româneşti, dând câştig de cauză companiilor străine.

Chiar în aceste zile spre exemplu, hotelierii şi patronii de restaurante sunt grav loviţi de măsurile economice ale pandemiei, fără ca guvernul să compenseze financiar închiderea localurilor.

Circa 500.000 de români sunt în pericol să-și piardă locurile de muncă, în timp ce agenţiile de turism fac profit și sporesc veniturile străinilor prin deplasările românilor în Grecia, Bulgaria, Italia, Turcia, etc.

Solicit așadar o Rezoluţie a Congresului PSD, prin care să se adauge în programul politic votat, măsuri și soluții concrete pentru protejarea capitalului românesc, chiar pe modelul pe care partenerii noștri strategici, SUA sau Germania îl aplică, iar nouă ne dau lecții și ne impun să facem taman invers!’ scrie pe pagina sa de facebook.

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă