Foto: Inquam Photos

Foto: Inquam Photos

Avertisment dur al lui Traian Băsescu: "Nu lăsaţi ţara şi viaţa oamenilor pe mâna lui Arafat"

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat un avertisment dur, adresat politicienilor de la putere: "Nu lăsaţi ţara şi viaţa oamenilor pe mâna lui Arafat".

Mihai Diac 0 comentarii

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat un avertisment dur, adresat politicienilor actualei Puteri.

"Nu lăsaţi ţara şi viaţa oamenilor pe mâna lui Arafat", a cerut fostul șef al statului într-un mesaj postat pe Facebook.

"Pentru mine, om care am trecut prin multe momente limită, este uşor să înţeleg că Arafat nu poate reacţiona eficient în momente de criză. Arafat nu este capabil să ajungă la punctul în care se transformă într-o maşinărie umană lucidă, care acţionează cu exactitate şi eficienţă. Guvernanţilor, vă rog, gândiţi-vă că mâine putem avea un cutremur devastator. Nu lăsaţi ţara şi viaţa oamenilor pe mâna lui Arafat. Nu poate acţiona exact şi eficient în condiţii de presiune, de criză, nu poate coordona lucid în situaţii de criză", susține Traian Băsescu.

În opinia fostului șef al statului, medicul Arafat ar putea fi mutat, din funcția de coordonator al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), pe alte funcții: "ministrul culturii, ministrul lucrărilor publice, director de investiţii la ISU, director de imagine sau purtător de cuvânt, dar nu gestionar al situaţiilor de urgenţă".

Comentarii

loading...