13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăBarna îi atacă dur pe cei de la AUR: Puteți dormi liniștiți?

Barna îi atacă dur pe cei de la AUR: Puteți dormi liniștiți?

 El îi acuză pe cei de la AUR că nu au înțeles nimic din „privilegiul” de a-i reprezenta pe români în Parlament.

„Dormiți bine noaptea după ce le-ați zis medicilor că sunt criminali? Sunteți mulțumiți că oamenii care vă salvează prietenii și rudele de la moarte trebuie să facă față și potopului de injurii și blesteme pe care l-ați încurajat și lansat împotriva lor? Vă simțiți împliniți? Simțiți că ați realizat ceva în aceste luni de mandat? Asta vreți să faceți și în următorii patru ani? Liste cu dușmanii din mințile voastre înfierbântate? Ce ținte mai aveți? Cine urmează? Poate ne spuneți acum, să ne pregătim și noi”, a spus Barna.

Barna îi ceartă rău pe parlamentarii AUR

Liderul USR a mai spus că parlamentarii AUR nu au înțeles nimic din „privilegiul” de a reprezentanta românii în Parlament.

„Poate a venit vremea să vi se spună că deși ați fost aleși democratic n-ați înțeles nimic nici din democrație, nici din libertate și nici din privilegiul de a reprezenta oamenii acestei țări. Poate a venit vremea ca în jurul dumneavoastră să fie pus un cordon sanitar (știu că vă place cuvântul ăsta). Poate a venit vremea să vă spună cineva că extremismul nu va fi tolerat. Intoleranța, doamnelor și domnilor de la AUR, nu va fi tolerată. Pot accepta că sunt oameni care își mai pierd temporar cumpătul. Nu e ușor să faci față unei crize și mulți români suferă în aceste zile dar, domnilor și doamnelor colegi de la AUR, când v-ați pierdut și sufletul? Ce demon vă stăpânește de ați ajuns să vedeți criminali în salvatori, dictatura în mască și conspirație în vaccin? Cum ați ajuns aici? Și cum puteți fi salvați? Dacă aveți nevoie de ajutor, spuneți. Îl veți primi”, a mai spus Dan Barna.

Acesta le-a atras atenția parlamentarilor AUR că sunt „la o răscruce” și nu ar trebui să o ia pe un drum de care copiilor și nepoților să le fie, în câțiva ani, rușine.

„Prima condiție a civilizației e să vezi omul din celălalt. Se numește toleranță. Voi n-ați reușit încă. Și prima condiție pentru a primi respect este să oferi respect”, a spus Dan Barna în cadrul ședinței de plen a Camerei Deputaților.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă