20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăBarna: Majoritatea toxică trăieşte în Senat şi îşi apără penalii

Barna: Majoritatea toxică trăieşte în Senat şi îşi apără penalii

“Majoritatea toxică trăieşte în Senatul României şi îşi apără penalii! PSD a găsit în foştii tovarăşi de drum complici în blocarea unui dosar tip Dragnea cu angajări fictive la Ministerul Sănătăţii. Fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog a fost scăpat de urmărirea penală cerută de DNA. Fostul ministru şi-a angajat consilieră o doamnă care nu a trecut nicio zi pe la muncă, dar el i-a semnat foile de prezenţă pentru că a lucrat cu ea pe Whatsapp şi vorbind la telefon, cum a recunoscut public. Este revoltător să vezi cum PSD şi sateliţii îşi salvează politicienii care abuzează de funcţii, de răspunderea pentru faptele lor şi legitimează un comportament de feudal politic. Dacă eşti ministru sau şef de consiliu judeţean, cum a fost Dragnea, nu poţi să-ţi angajezi protejata din facultate sau oamenii de la partid pe banii cetăţenilor”, a scris Barna, luni, pe Facebook.

El apreciază că România nu se poate schimba decât dacă politicienii vor face o altfel de politică, considerând că “de la vechea clasă politică nu mai avem nicio aşteptare”.

“Este evident că nu învaţă nimic din moment ce l-au salvat pe Bodog după ce Dragnea a intrat în închisoare după o faptă asemănătoare, care a revoltat o ţară întreagă. Pentru a schimba politica este nevoie de toţi oamenii cinstiţi, care încă ezită să facă pasul. Nu mai ezitaţi, politica nu trebuie lăsată pe mâna hoţilor şi incompetenţilor care-şi apără reciproc spatele, sfidându-ne!
Veniţi alături de USR şi PLUS să construim împreună o ţară în care statul îşi respectă cetăţenii”, adaugă el.

Luni, Senatul a respins cererea DNA de încuviinţare a urmăririi penale a fostului ministru al Sănătăţii Florian Bodog pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual, dosarul fiind legat de angajarea unei consiliere în perioada mandatului.

Votul a fost secret cu bile, în favoarea cererii pronunţându-se 30 de senatori, 82 au votat împotrivă şi patru s-au abţinut.

Cele mai citite

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...
Ultima oră
Pe aceeași temă