10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăBarna: Nu o putem lăsa pe Viorica Dăncilă să facă greşeală după...

Barna: Nu o putem lăsa pe Viorica Dăncilă să facă greşeală după greşeală

El îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să se implice în nominalizarea unui nou comisar din partea României. “Nu o putem lăsa pe Viorica Dăncilă să facă greşeală după greşeală pentru că suntem în campanie electorală. Trebuie să găsim împreună un comisar care să fie cinstit şi competent şi care să reprezinte, şi pentru România şi pentru Comisie, un câştig”, mai spune Barna.

“Încăpăţânarea dvs, dnă Viorica Dăncilă, să menţineţi nominalizarea Rovanei Plumb, deşi inclusiv colegii mei europarlamentari v-au avertizat că nu va trece din cauza problemelor de integritate, a făcut din nou ca România să fie oaia neagră a Europei. Candidata dvs. nu a fost în stare să-şi explice averea în Comisia Juridică a Parlamentului European. Ceea ce v-am spus că se va întâmpla s-a întâmplat: Comisia juridică a PE i-a respins candidatura şi e o ruşine pentru Guvernul României! Sunaţi-o pe Rovana Plumb să se întoarcă urgent acasă. Dvs nu sunteţi în stare să vedeţi dincolo de cercul dvs de loiali şi nici nu mai aveţi legitimitatea să faceţi o nouă nominalizare pentru că, vă spun, indiferent ce vă doriţi dvs, moţiunea de cenzură va trece!”, afirmă Dan Barna, joi, într-o postare pe Facebook.

El îi cere preşedintelui Klaus Iohannis ca, în virtutea prerogativelor pe care le are, să se implice în nominalizarea unui nou comisar din partea României.

“Nu o putem lăsa pe Viorica Dăncilă să facă greşeală după greşeală pentru că suntem în campanie electorală. Trebuie să găsim împreună un comisar care să fie cinstit şi competent şi care să reprezinte, şi pentru România şi pentru Comisie, un câştig. E în joc reputaţia României!”, mai spune Barna.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă