Foto: Facebook

Foto: Facebook

Băsescu propune o dezbatere împreună cu Gabriela Firea și cu Nicușor Dan, chiar în sediul Primăriei

Traian Băsescu a propus, duminică, organizarea unei dezbateri în trei, împreună cu Gabriela Firea și cu Nicușor Dan, aceștia fiind, în opinia fostului șef al statului, principalii candidați la funcția de primar general al Capitalei.

Mihai Diac 0 comentarii

Candidatul PMP la funcția de primar general, fostul președinte Traian Băsescu, a propus, duminică, să se organizeze o dezbatere între el și Gabriela Firea (PSD), dezbatere la care să vină, dacă dorește, și Nicușor Dan (PNL - USR - PLUS).

"Eu vă propun public o dezbatere în doi, iar dacă Nicuşor Dan vrea să vină este cu atât mai bine pentru electorat. Vă propun ca dezbaterea să fie organizată în sala de consiliu a PMB. Noi doi sau trei stăm la masa de prezidiu, iar presa în sală", a explicat Traian Băsescu într-o postare pe Facebook.

Fostul șef al statului susține că, pentru a fi acceptat de Gabriela Firea la această dezbatere publică, el și-a făcut, așa cum a cerut Gabriela Firea, două teste medicale: "testul PCR şi testul pentru depistarea consumului de droguri".

"Am alergat îndată la laboratoare şi în regim de urgenţă mi-am făcut analizele. Azi o pot informa pe doamna Gabriela Firea că mi-am făcut ambele teste pe care le solicită şi că ambele sunt negative", precizează, în postarea lui de pe internet, Traian Băsescu.

 

 
 
 

Comentarii

loading...