Biroul Electoral a respins contestațiile PSD. Clotilde Armand se declară primarul Sectorului 1

Biroul Electoral a respins contestațiile PSD. Clotilde Armand se declară primarul Sectorului 1

Clotilde Armand a anunţat că se consideră a fi, oficial, primarul Sectorului 1, după ce Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti a respins contestaţiile PSD.

Mihai Diac 0 comentarii

"Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestaţiile PSD împotriva mea. Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile şi nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestaţiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Ştiu că le este greu să creadă asta, dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1", a declarat Clotilde Armand printr-un mesaj postat, pe Facebook, duminică. 

Declarația candidatei PNL - USR - PLUS vine după ce, duminică, Biroul Electoral Municipal (BEM) al Capitalei a respins cererea PSD de renumărare a voturilor de la alegerile locale în Sectorul 1.

BEM a decis că este neîntemeiată contestaţia PSD față de decizia anterioară a Biroului Electoral din Sectorul 1 privind respingerea cererii de renumărare a voturilor în acest sector.

Pe de altă parte, reclamațiile privind o eventuală fraudă electorală la alegerile locale din Sectorul 1 au fost analizate şi respinse ca nefondate de către Biroul Electoral Central.

Comentarii

loading...