Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

BREAKING. Discuția telefonică a lui Iohannis cu regele Iordaniei

BREAKING. Discuția telefonică a lui Iohannis cu regele Iordaniei

Președintele Klaus Iohannis a avut o conversație telefonică cu regele Iordaniei, Abdulah II, în care a abordat problema mutării ambasadei României din Israel, conform unor surse din cadrul Administrației Prezidențiale.

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Potrivit sursei citate, Iohannis i-ar fi transmis regelui Iordaniei că România nu a luat încă o decizie oficială legată de mutarea ambasadei țării noastre din Israel la Ierusalim. “O analiză este în derulare cu implicarea și avizul tuturor instituțiilor cu atibuții în domeniul politicii externe și al securității naționale. România menține poziția Uniunii Europene în această chestiune”, a fost mesajul transmis de Klaus Iohannis regelui Iordaniei.

În perioada 25-27 martie, Majestatea Sa Regele Iordaniei Abdulah II vizitează România la invitația președintelui României, Klaus Iohannis.

Regele Iordaniei va avea o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis și va participa la un dineu, la Palatul Cotroceni. Totodată, regele Iordaniei are programat un tur al Parlamentului.

Comentarii

loading...