6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăBreaking news! Ludovic Orban a anunțat obiectivul principal al PNL

Breaking news! Ludovic Orban a anunțat obiectivul principal al PNL

Obiectivul PNL este de a crea a crea o structură guvernamentală “suplă”, “eficientă”, care să aibă capacitatea de a gestiona atât problemele curente, cât şi programele de perspectivă, a declarat, joi, premierul desemnat, Ludovic Orban, după ce a depus lista şi programul de guvernare la preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, informează Agerpres.

“România are nevoie de un Guvern legitim, cu deplină capacitate de exerciţiu a prerogativelor sale. (…) Ne aflăm într-o situaţie extrem de gravă. După trei ani de guvernare habarnistă, care a anulat toate avantajele pe care le-am fi putut dobândi ca urmare a ciclului economic pozitiv, după o guvernare care a făcut praf toate toate sistemele publice publice din România şi a distrus încrederea investitorilor în Guvern şi în România, (…) suntem într-un moment în care avem nevoie de un Guvern care să readucă România pe un drum corect. Avem urgenţe de îndeplinit fără de care se pot crea situaţii extrem de grave, care pot să afecteze viaţa fiecărui român. (…) Obiectivul nostru este acela de a crea o structură guvernamentală eficientă, suplă, care să aibă capacitatea de a gestionat atât problemele curente, cât şi programele de perspectivă în fiecare domeniu de activitate”, a afirmat Orban.

El a adăugat că este nevoie “imediată” de o rectificare bugetară. Totodată, Orban a arătat că nu a renunţat la desecretizarea dosarului referitor la evenimentele din 10 august 2018.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă