Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Budăi: Nu toţi cei care au semnat moţiunea de cenzură o vor vota

Budăi: Nu toţi cei care au semnat moţiunea de cenzură o vor vota

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, şi-a exprimat, vineri, convingerea că moţiunea de cenzură depusă de opoziţie împotriva guvernului din care face parte va fi respinsă.

Rl online 0 comentarii

El a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Botoşani, că "numărul de semnături nu va fi egal cu numărul de voturi", precizând că "nu toţi cei care au semnat moţiunea o vor vota".

"La acest moment vă pot spune că soarta moţiunii de cenzură este una defavorabilă colegilor din opoziţie, pentru că numărul de semnături nu va fi egal cu numărul de voturi şi nu a fost niciodată. Din contră, au fost mai puţine voturi decât semnături. Suntem într-o luptă politică, suntem în interiorul Constituţiei. O moţiune de cenzură este un demers constituţional, iar politica înseamnă negociere. Negociază dumnealor, discută dumnealor, negociem şi noi, discutăm şi noi. Am negociat cu colegi de-ai noştri să semneze moţiunea de cenzură, pentru a strânge numărul de semnături, pentru că aţi văzut că după o lună şi jumătate nu au reuşit să strângă numărul de semnături, să semneze moţiunea, să poată să o depună şi vom vedea la vot. Este o luptă politică şi fiecare îşi foloseşte instrumentele pe care le are la dispoziţie, dar veţi vedea că nu toţi cei care au semnat moţiunea o vor vota", a afirmat ministrul Muncii.

Comentarii

loading...