10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăBurduja o atacă pe Armand: Îi face pe partenerii din CL analfabeți,...

Burduja o atacă pe Armand: Îi face pe partenerii din CL analfabeți, infractori, schizofrenici

Liberalul este nemulţumit de faptul că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, i-a acuzat pe consilierii locali PNL că sunt mână în mână cu PSD-ul după ce aceştia au refuzat să participe la şedinţa Consiliului Local în care urma să se ceară rezilierea contractului cu Romprest.

Burduja a scris pe Facebook că edilul Sectorului 1 îi jigneşte pe liberali pentru a-şi face imagine şi a obţine like-uri pe Facebook și că are un comportament abuziv. Acţiunea de reziliere a contractului cu Romprest, pe care Armand voia s-o supună la vot în şedinţa de la care liberalii au lipsit, nu era „ca la carte” şi acest lucru a fost semnalat chiar de direcţia juridică din Primărie, potrivit liberalului.

Iată ce a scris el:

„A fost o săptămână grea pentru familia mea. Când voi avea puterea să scriu acele rânduri, vă voi spune de ce. Deocamdată, legat de ziua de ieri, nu pot să nu observ, cu mâhnire, şirul lung de minciuni, jigniri şi manipulări la adresa mea şi a colegilor mei din PNL Sector 1. Sunt dator să vă spun câteva lucruri.

Pentru un pumn de like-uri, oameni pentru care am făcut campanie fac un joc de imagine pur şi simplu mizerabil. E uşor a încerca să păcăleşti lumea cu vadimisme de tipul “jos Mafia, sus Patria” şi îndelung răcnitul şi răsuflatul “USL”, din disperarea de a găsi scuze pentru propria incompetenţă, dublată de vanitatea de a avea întotdeauna dreptate.

Nu (re)cunoaşteţi (încă) personajul? E OK, timpul are darul să scoată adevărul şi caracterele la iveală (ne-au avertizat, e drept, foştii colegi ai dânsei, de care s-a folosit şi pe care i-a exclus pe parcurs…poveştile lor sunt publice).

Când am dat jos PSD eram buni, noi, “partenerii” din PNL. După ce s-a văzut primar, cu voturile PNL, a uitat de orice parteneriat.

Este fără precedent să ţii în mod abuziv şi aberant un viceprimar de opt luni de zile fără nicio atribuţie, pentru că ai pixul de primar în mână şi, nu-i aşa, îţi permiţi orice.

Îţi permiţi să-i faci pe “parteneri” în şedinţele de consiliu “analfabeţi”, “infractori”, “schizofrenici” şi să nu-ţi ceri niciodată scuze, că doar eşti primar şi nu dai doi bani pe dialog, pe bun simţ, pe cei şapte ani de-acasă.

Îţi permiţi să pleci din şedinţele de consiliu local după zece minute, fără să te sinchiseşti să îţi susţii propriile proiecte, dar te plângi că “partenerii chiulesc”.

Îţi permiţi să blochezi în modul cel mai ticălos proiecte pentru oameni, cum este Centrul pentru copii cu Sindrom Down, doar pentru păcatul de a fi fost susţinute de “parteneri”. Dar apoi tot tu ieşi pe Facebook şi te lauzi cu ele.

Culmea tupeului, după toate acestea, este să te plângi tot tu de lipsa unui parteneriat. Dar de tupeu nu ducem lipsa în politica românească. Ne lipseşte bunul simţ: acela însă ori îl ai, ori nu îl ai.

Ca să fie clar pentru toată lumea: PNL susţine toate demersurile legale pentru recuperarea tuturor prejudiciilor la bugetul local şi pentru rezolvarea crizei gunoiului din Sectorul 1. Da, inclusiv o acţiune de reziliere în instanţă. Dar aceasta trebuie făcută ca la carte, iar proiectul de ieri nu era: chiar direcţia juridică din Primărie a semnalat asta. Dacă nu respectăm milimetric litera legii, buni de plată vor fi tocmai cetăţenii sectorului, Cei care s-au săturat şi de gunoaie pe străzi, şi de scandal.

PS Înţeleg “pe surse”, pentru că pe noi nu ne-a informat nimeni oficial, că există o nouă firmă selectată pentru a face curăţenie în sectorul 1, pe perioada stării de alertă. Foarte bine. Întreb public: despre ce firmă este vorba, pe ce criterii a fost selectată şi la ce costuri prestează?”.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă