Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Călin Popescu Tăriceanu dă fiori unor ambasadori: Sunt acolo mai mult decorativ

Călin Popescu Tăriceanu dă fiori unor ambasadori: Sunt acolo mai mult decorativ

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susține ideea lui Liviu Dragnea și arată că este necesară o analiză serioasă a ambasadorilor României în străinătate, pentru că mulți dintre ei nu fac nimic pentru țara noastră.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

”Foarte utilă! Observ și eu că sunt unii ambasadori care au activitate de care ne putem, practic, dispensa. Ei sunt acolo mai mult decorativ. Ei trebuie să militeze pentru întărirea relațiilor, pentru ajutor, pentru cooperare economică, culturală. Sunt foarte mulți ambasadori care nu fac acest lucru, din motive care îmi scapă.

Cred că este o necesitate, o astfel de analiză. Nu ne putem permite ca într-o periodă în care toate țările se zbat să întărească relațiile economice și culturale noi să batem pasul pe loc”, arată Călin Popescu Tăriceanu.

Președintele Senatului susține că va avea o discuție cu ministrul de Externe, Theodor Meleșcanu, și îi va cere acestuia să inițieze o analiză de amploare. De asemenea, Tăriceanu a explicat că sunt ambasadori din capitale importante care ar putea fi înlocuiți.

Comentarii

loading...