13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăCandidat. Am renunțat la cea mai frumoasa meserie din lume

Candidat. Am renunțat la cea mai frumoasa meserie din lume

Candidatul independent la funcția de președinte al României și realizatorul TV, Radu Moraru, a acordat un interviu în exclusivitate pentru ,,România Liberă’’ în care a vorbit despre candidatura sa la alegerile prezidențiale din luna noiembrie. 
 
RL: De ce vrea realizatorul TV Radu Moraru să ajungă președintele României?

Radu Moraru:Am renunțat la cea mai frumoasa meserie din lume, aceea de ziarist și realizator TV, având în spate milioane de Români care și-au pierdut nopțile cu mine, fiindcă vreau să reparăm România pe care nenorociții de Securiști au distrus-o în ultimii 30 de ani ! Politicienii sunt doar interfața, păpușile, maimuțoii acestor Securiști ! M-am uitat în jur și nu am vazut pe nimeni capabil să înfrunte și să învingă aceste hoarde de securiști ! Sunt singurul care a reușit să le facă față, de unul singur ! Când voi avea butoanele Statului Român îi voi băga la pușcărie pe acești nenorociți care ne-au mâncat 30 de ani din viață ! Din cauza lor suntem săraci, ei au adus mizeria morala în viețile noastre ! În seara în care voi ieși Președinte, avioanele vor fi pline de acești bastarzi ai României ! Vor fugi ca naziștii ! Va trebui sa iau modelul Israelului și să constitui o celula de comando să îi aducem în pușcăriile românești !
Cu un Președinte Bun, cum voi fi eu, Românii vor descoperi cum este să traiești normal, relaxat, în bunăstare !

RL: Ați promis că dacă o să ajungeți președinte o să-i pedepsiți pe toți cei care vor îndrăzni să se atingă de jocul democratic pentru a mai da o lovitură de stat. Cum va propuneți să faceți acest lucru de la Cotroceni?

Radu Moraru: Președintele României este cel mai puternic om în Statul Român. Cu 3 condiții : să vrea, să poată și să știe cum ! I-am avertizat pe Securiști să nu se amestece în aceste alegeri Prezidențiale, pe care vreau să le câștig ! Cine se va amesteca va plăti scump ! Fiindcă democrația este a poporului, NU a securiștilor ! Orice amestec securistic este o lovitură de stat ! Codul penal pedepsește grav această faptă ! Voi cere aplicarea Legii !
 
RL: Iohannis, Dăncilă, Tăriceanu, Barna, Kelemen Hunor și-au anunțat în mod oficial candidaturile pentru prezidențiale. Cu care dintre cei amintiți v-ați dori să ajungeți în turul al doilea și de ce?
Radu Moraru:Toți acești candidați sunt ori agenți ai unor Servicii Secrete ori santajați de către securisti ! Dacă românii vor afla că eu candidez, fiindca sunt aproape interzis în presa din România, voi câștiga din primul tur ! Îți multumesc și ție și ziarului ,,România Liberă’’ cămă găzduiți! 
 
RL: Sunteți singurul candidat la președenție care a anunțat că va include în programul electoral un punct important pentru românii din Basarabia. În ce constă mai exact acest punct?

Radu Moraru:În Basarabia m-am simțit ca acasă ! Iubesc Basarabia ! E Țara Noastra ! Toată presa m-a răsfățat și mulțumesc încă odată ! Ca Președinte voi organiza Referendum pentru Marea Unire și i-am rugat pe Basarabeni să organizeze și ei un Referendum ! E timpul pentru România Mare până la Șfirșitul Lumii ! E timpul să redevenim o Națiune mare, puternică și respectată ! Cred ca voi convinge toți Românii, de pe ambele maluri ale Prutului, că e timpul să facem reparația istorică, așa cum a facut Germania în 1990 ! Cu ce sintem noi mai prejos decât nemții ?! Am avut prilejul să stau de vorba cu Gorbaciov, fostul lider al Uniunii Sovietice, și am înțeles că numai de noi depinde Marea Unire ! Să repetăm ce au facut iluștrii noștri strămoși, la 1918 !

RL:Ați lansat de curând cartea “Radu Moraru Președinte – Politicienii și-au găsit Nașul”. Ce puteți sa ne spuneți despre acest volum?

Radu Moraru:Cartea “Politicienii și-au găsit Nașul” este un interviu de culise, cu reputatul ziarist Mihai Pâlșu ! A reușit să mă incite și să mă facă să dau multe dezvăluiri în premieră ! E o carte de autor, cu multe inserții personale ale autorului ! Am avut numai ecouri bune ! Îi sfătuiesc pe toți cei interesați de soarta României să o citească ! Vor afla ce se întâmplă dincolo de ecranul televizorului ! E o carte a Adevarurilor ! Va rămine în Istorie !
 

Cele mai citite

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă