Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: infoialomita.ro

FOTO: infoialomita.ro

Candidatul PNL câștigă Slobozia cu ajutorul USR-PLUS

Dragoș Soare, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Slobozia, reședința județului Ialomița, a câștigat la 112 voturi bătălia electorală cu omul propus de PSD.

Petronel Tudor 0 comentarii

Dragoș Soare(în foto în partea dreaptă), PNL, s-a impus la Slobozia după ce Ciprian Bocioacă, candidatul USR-PLUS, a renunțat la candidatura sa pentru funcția de primar al municipiului pentru a-l susține pe liberal.

Echipa PNL-USR-PLUS, singura la nivelul județului Ialomița, a făcut ca după 30 ani în care Slobozia a fost condusă doar de stânga, cu primari din FSN, PDSR și PSD, dreapta să aibă primar în reședința de județ.

Diferența față de Alexandru Potor, candidatul PSD, a fost de doar 112 voturi iar ca vot, cartierele mărginașe au mers pe mâna social-democratului în timp ce la secțiile de votare din centru s-a impus liberalul.

Comentarii

loading...