12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăCandidatul PSD la Primăria Mangalia se retrage din cursa electorală

Candidatul PSD la Primăria Mangalia se retrage din cursa electorală

PSD, ALDE și PNȚCD au rămas fără candidat pentru Primăria Mangalia cu doar o săptămână înaintea alegerilor locale din 27 septembrie. Zanfir Iorguș a anunțat printr-o postare pe Facebook că nu mai candidează și că-l susține pe independentul Mohhamad Murat în tentativa de a-i lua funcția de primar liberalului Cristian Radu, primar din 2012.

„Cer sprijinul celor care au încredere în mine să îl votăm pe Mohammad Murad la funcţia de primar şi echipa mea de consilieri PSD + ALDE + PNŢCD la Consiliul Local. Asta, pentru binele oraşului nostru. Această colaborare politică este o garanţie că tinerii noştri rămân acasă alături de familie şi să îşi construiască un viitor stabil aici. De asemenea, părinţii noştri trebuie să aibă parte de atenţie şi respect!”, și-a îndemnat Iorguș simpatizanții.

El l-a descris pe favoritul său Muhhamad Murat drept un om independent care poate să rezolve divergențe politice. Totodată, Murat este văzut ca liderul sectorului turistic din România, cu o experiență ce poate transforma în viitor stațiunile din sudul Litoralului în locul preferat de turiști din țară dar și de străini.

Inițial Mohammad Murat anunțase că va candida la Primăria Constanța dar în ultima zi de depunere a dosarelor s-a înscris în bătălia electorală pentru funcția de primar al orașului Mangalia.

Cele mai citite

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă