Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cătălin Ivan: "BEC este Biroul de Eliminare al Candidaților indiscreți"

Cătălin Ivan: "BEC este Biroul de Eliminare al Candidaților indiscreți"

Cătălin Ivan: "BEC este Biroul de Eliminare al Candidaților indiscreți"

Candidatul ADN, Cătălin Ivan spune că va depune plângere penală împotriva membrilor BEC și că va sesiza organele competente pentru a analiza și dosarele celorlalți candidați în cazul cărora s-au constatat nereguli.

Rl online 0 comentarii

Cătălin Ivan a anunțat că va depune o plângere penală împotriva membrilor BEC, pentru abuz în serviciu. Partidul său, ADN, va sesiza organele competente în cazul celorlalți candidați ale căror dosare de semnături au conținut iregularități dar care nu au făcut obiectul plângerii depuse de BEC.

"Cătălin Ivan, candidatul Alianței pentru Demnitate Națională, a anunțat azi, 25 septembrie, că va depune o plângere penală împotriva membrilor BEC, pentru abuz în serviciu. Totodată, ADN va sesiza organele competente în cazul celorlalți candidați ale căror dosare de semnături au conținut iregularități, dar care nu au făcut obiectul plângerii înaintate de către BEC Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3", arată un comunicat al Alianței pentru Demnitate Națională.

Cătălin Ivan a declarat că nu există o plângere penală pe numele său sau a altcuiva din echipa sa.

„Membrii BEC doar au sesizat organele competente pentru a verifica anumite suspiciuni. Duminică am stat timp de 10 ore în sediul BEC, timp în care am purtat o adevărată ”luptă la baionetă”. Una dintre doamnele din comisie a vrut să îmi anuleze un dosar întreg, cu 5.000 de semnături, pe motiv că erau fotocopii. Le-am analizat împreună, filă cu filă, fără a găsi vreo fotocopie. În acea comisie au fost aduse 5 persoane noi chiar cu o seară înainte. Rezultatul? Toate persoanele care si-au depus candidatura duminică s-au ales cu astfel de plângeri. Încep să cred că BEC este de fapt Biroul de Eliminare al Candidaților indiscreți”, a declarat Cătălin Ivan, în cadrul unei conferințe de presă susținută miercuri, în fața sediului BEC, transmite reprezentanții ADN.

Cătălin Ivan, președintele ADN, a anunțat că va depune, joi, o plângere penală împotriva membrilor BEC și că va sesiza organele competente pentru a analiza și dosarele celorlalți candidați în cazul cărora s-au constatat nereguli.

„Este foarte ciudat că, deși s-au constatat nereguli în toate dosarele, doar o parte dintre candidați au fost vizați de plângere. Doamna Dăncilă, care a venit cu fotocopii, nu are nici o problemă. Domnul Iohannis, cu semnături incomplete, la fel. Dosarul meu nu a avut nici o fotocopie, dar pe numele meu s-a formulat o plângere. Consider că este just ca organele competente să fie sesizate în cazul tuturor candidaților ale căror dosare au conținut inadvertențe. Aceasta va fi făcută și depusă mâine de către ADN. Totodată vom face o plângere penală pe numele membrilor BEC, pentru abuz în serviciu”, a mai adăugat candidatul ADN.

Comentarii

loading...