Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cătălin Predoiu intervine în scandalul celebrelor scrisori de la Comisia Europeană

Cătălin Predoiu intervine în scandalul celebrelor scrisori de la Comisia Europeană

Fost ministru de justiție, actualul liberal a vorbit despre celebra scrisoare a Comisiei Europene care s-a interesat, în 2012, de mai multe dosare de mare corupţie. El crede că s-au cerut informaţii despre acele dosare pentru că s-a trenat foarte mult oferirea unei soluţii.

Iulian Budușan 0 comentarii

ostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, rupe tăcerea. Actualul liberal a vorbit despre celebra scrisoare a Comisiei Europene care s-a interesat, în 2012, de mai multe dosare de mare corupţie. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Predoiu a spus de ce Traian Băsescu nu ştia nimic despre această scrisoare, dar şi ce dorea, de fapt, Comisia Europeană.

"Corespondenţa despre MCV nu era de nivelul preşedintelui României. Strict legat de corespondenţă nu este una care să depăşească rangul de ministru. Toată documentaţia e la Ministerul Justiţiei, la Înalta Curte, la Parchete. Erau informaţii cerute în privinţa stadiului dosarelor. Nu era vorba despre vreo influenţă la adresa judecătorilor. Nu era vizat fondul dosarelor. Cred că s-au cerut informaţii despre acele dosare pentru că s-a trenat foarte mult oferirea unei soluţii", a dezvăluit Predoiu.

Comentarii

loading...