Cătălin Rădulescu o atacă pe Firea

Cătălin Rădulescu o atacă pe Firea

Deputatul PSD a declarat, în legătură cu scrisoarea deschisă a Gabrielei Firea catre PSD, că aceasta "nu este nici ombilico del mondo, nici diva hollywoodiană ca să ne spună ce să facem" şi că ar fi cazul "să se potolească".

Iulian Budușan 0 comentarii

"Am citit şi eu scrisoarea doamnei Firea. Încerc să mă obişnuiesc cu modul acesta nou de lucru în cadrul partidului, după 22 de ani în partid. Văd mai nou că trimitem scrisori. E genul poştă, de trimis scrisori prin poştă, dragoste şi prietenie. (...) Scrisoarea pierdută aş vrea să o comentez un pic. Dacă dânsa vine cu tot felul de idei şi năstruşnicii din acestea, cred că greşeşte. Dânsa nu face agenda nici a partidului, nici a nimănui. Ne-am propus un program foarte interesant pentru oameni, agresiv investiţional în toate domeniile, începând de la spitale regionale, autostrăzi, cale ferată de viteză mare, staţiuni balneoclimaterice şi dintr-o data în loc să ne axăm pe aceste treburi, pentru că le putem face, doamna Firea se trezeşte şi îi arde să ne trimită scrisori pierdute, scrisori de dragoste, cere vot de încredere. (...) Dacă are nemulţumiri administrative să facă dezbateri cu miniştrii de resort, cu premierul, dar nu să ne facă scrisori. Nu este nici ombilico del mondo, nici diva hollywoodiană ca să ne spună ce să facem. Cam atât. Restul cred că ar fi cazul să se potolească. Să fac întâlniri tete-a-tete cu preşedintele, cu cine vrea dânsa, dar să ne lase în pace, pentru că noi avem treabă", a afirmat Cătălin Rădulescu, vineri pentru Mediafax. 

Deputatul PSD a adăugat că, deoarece îi place să se numească membru simplu de partid, Gabriela Firea ar trebui să demisioneze din toate funcţiile şi apoi să vină să ceară un vot de încredere din partea electoratului şi ulterior să ceară vot de încredere pentru preşedintele PSD. Cătălin Rădulescu, alături de alţi parlamentari social-democraţi, îi recomandă primarului general al Capitalei să participe la întrunirile grupurilor parlamentare ale PSD.

Comentarii

loading...