Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jurnalistul Cătălin Tolontan a scris un comentariu despre ultimele evoluţii în privinţa disputei dintre Codruţa Kovesi, Parlament şi preşedintele Klaus Iohannis.

Jurnalistul Cătălin Tolontan a scris un comentariu despre ultimele evoluţii în privinţa disputei dintre Codruţa Kovesi, Parlament şi preşedintele Klaus Iohannis.

Cătălin Tolontan vorbeşte despre "hate speech cu sprijin de la Cotroceni"

Jurnalistul Cătălin Tolontan a scris un comentariu despre ultimele evoluţii în privinţa disputei dintre Codruţa Kovesi, Parlament şi preşedintele Klaus Iohannis. Tolo susţine că, "deși a ieșit bine, șefa DNA e protejată de mujahedinii ideologici, fără ca ea să ceară așa ceva".

Florin Budescu 0 comentarii

"Vouă, celor din Corupția Ucide, Platforma România 100 a lui Cioloș & Voiculescu, Funky Citizens și celelalte mișcări și ONG-uri, chiar vă place ce se întâmplă?" - întreabă retoric Cătălin Tolontan, într-un articol publicat de România Curată.

"A ajuns România o țară în care să-ți fie frică să pui o întrebare unui oficial dacă el crede că e ”de partea binelui”?!", continuă jurnalistul, care conduce Gazeta Sporturilor.

Tolo se referă la două conferinţe de presă - cea a Laurei Codruţa Kovesi, şefa DNA, şi cea a preşedintelui Klaus Iohannis. Despre aceasta spune că "a fost de nesuportat".

De ce? Pentru că "Klaus Iohannis n-a răspuns la întrebări și s-a enervat când jurnaliștii au vrut să-i mai adreseze câte o întrebare".

Iohannis "a făcut, către angajata Cotroceniului, un gest care a trădat iritare și dispreț pentru ziariști", iar aceasta "intrase în fibrilație că-i ceruse șeful statului să debaraseze microfonul de ziaristă!".

Ziarista la care se referă Tolontan este Sorina Matei de la B1 TV. Astfel, responsabila cu protocolul de la Cotroceni ar fi fost rugată de şeful statului, practic, "să debaraseze masa de sticlele goale, acesta e expresia ce descrie scena. Totul sub pretextul că alții doreau să pună întrebări și Sorina Matei își epuizase rația".

"Solidari, nu pentru ei, ci pentru public, reporterii au pus fix aceeași întrebare!", aminteşte Tolontan.

Citeşte tot articolul lui Cătălin Tolontan pe România Curată

Comentarii

loading...