4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăCâteva filiale PNL vor ca Orban să rămână liderul partidului, pe motiv...

Câteva filiale PNL vor ca Orban să rămână liderul partidului, pe motiv că a gestionat bine pandemia

Ludovic Orban este susţinut de filiala PNL Hunedoara pentru a câștiga un nou mandat de președinte al partidului, unul dintre motive fiind acela că a gestionat bine situația României, în ciuda pandemiei.

Decizia de a-l susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al PNL a fost luată, sâmbătă, 13 martie 2021, de Biroul Politic Judeţean al filialei PNL Hunedoara.

“Împreună cu preşedintele Ludovic Orban am reuşit să preluăm guvernarea României, e adevărat, într-un an extrem de dificil, dar iată că l-am trecut cu bine, şi România se găseşte astăzi într-o situaţie economică echilibrată, se află azi în plină campanie de vaccinare şi oarecum protejată de riscurile pandemice”, a declarat deputata Vetuţa Stănescu, șefa organizației județene PNL Hunedoara.

Congresul PNL, la care va fi ales președintele partidului, se va ține probabil în toamna anului 2021. Ludovic Orban a exclus varianta să renunțe la funcția de președinte al PNL înainte de acest Congres.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă