Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce a discutat Dăncilă în ședința coaliției de guvernare: Alianţa PSD-ALDE merge pe două posibilităţi

Ce a discutat Dăncilă în ședința coaliției de guvernare: Alianţa PSD-ALDE merge pe două posibilităţi

Sesiune extraordinară a Parlamentului de la 1 iulie şi înfiinţarea unei comisii ''pentru fraudele de la votul de la alegerile europarlamentare'' au fost două dintre subiectele discutate în şedinţa coaliţiei de guvernare, a anunțat premierul Viorica Dăncilă, notează Agerpres.

Andreea Andrei 0 comentarii

"Am avut o şedinţă de coaliţie unde am abordat trei teme principale. Prima a fost referitoare la înfiinţarea unei comisii pentru fraudele la votul de la alegerile europarlamentare din data de 26 mai, am văzut că au apărut foarte multe sesizări în spaţiul public şi considerăm că este necesară o comisie la nivel de Parlament care să analizeze aceste sesizări, pentru că avem o datorie faţă de populaţie pentru aflarea adevărului. Al doilea subiect a fost cel legat de referendum, după cum ştiţi, s-a înfiinţat o comisie la nivelul Parlamentului unde căutăm soluţii, astfel încât votul din Diaspora să fie un vot al tuturor cetăţenilor, alegeri la care să participe toţi cetăţenii din Diaspora. Alianţa PSD-ALDE merge pe două posibilităţi, una - votul anticipat prelungit şi cealaltă - votul prin corespondenţă", a declarat Dăncilă la Palatul Parlamentului. 

Ea a spus că al treilea subiect discutat a fost o sesiune extraordinară a Parlamentului, începând cu 1 iulie, "pentru a duce la bun sfârşit proiectele pe care le începem săptămâna aceasta".

Comentarii

loading...