Ludovic Orban, președintele PNL, FOTO: Facebook

Ludovic Orban, președintele PNL, FOTO: Facebook

Ce mesaj i-a transmis luni Iohannis lui Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a spus, luni, participanților la ceremonia aniversării a 146 de ani de la înființarea PNL, că l-a sunat președintele Klaus Iohannis și l-a rugat să le transmită liberalilor „La mulți ani”. Premierul Florin Cîțu nu a participat la eveniment.

Cătălin Șerban 0 comentarii

„M-a sunat în această dimineață domnul președinte Klaus Iohannis, care m-a rugat să vă transmit „La mulți ani, PNL”, „La mulți ani, fiecărui membru PNL”, succes în activitate și chiar dacă nu este prezent, pentru că participă la lucrările Consiliului European, este alături de noi, evident”, le-a spus liberalilor, președintele PNL, Ludovic Orban.

El amintește că, înainte de a fi președintele României, Klaus Iohannis a fost liderul PNL.

„Suntem la guvernare și suntem judecați pentru ceea ce facem la guvernare. Pentru asta nu trebuie să ne întoarcem niciodată cu spatele la oameni, ci trebuie să fim cu fața la oameni, la nevoile lor, să fim permanent mobilizați, să găsim cele mai bune soluții pentru a fructifica oportunitățile imense pe care le are România. Următorii 10 ani sunt ani vitali pentru evoluția României. Avem niște oportunități cum rar am mai avut în istorie, de la resurse puse la dispoziție, până la mișcările de plăci tectonice din politica mondială. Trebuie să valorificăm oportunitățile, trebuie să avem inteligența, seriozitatea și mai ales capacitatea de efort necesară petru valorificarea oportunităților Brătienii și toți liderii PNL și-au dorit o Românie puternică, respectată”, spune Ludovic Orban la aniversarea a 146 ani de la înființarea PNL.

De la manifestările ocazionare de aniversarea a 146 ani de la înființarea PNL a lipsit premierul Florin Cîțu.

Comentarii

loading...