Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ce salariu are șefa DNA?

Ce salariu are șefa DNA?

Laura Codruța Kovesi ar putea face invidios orice director de multinațională cu remunerația sa. Procurorii DNA încasează venituri considerabile, care depășesc salariile primilor oameni în Stat, dar și pe cele ale judecătorilor de Înalta Curte.

Iulian Budușan 0 comentarii

Procurorii din DNA încasează venituri considerabile, care depășesc salariile primilor oameni în Stat, dar și pe cele ale judecătorilor de Înalta Curte.

 
Potrivit unei liste a Direcției Naționale Anticorupție, veniturile salariale ale procurorilor, procurorilor militari și personalului de specialitate juridică asimilat magistraților din cadrul DNA, variau, la data de 31 martie 2018, între 26.641 lei și 17.645 lei.

 
 Cea mai mare indemnizație de încadrare o are procurorul șef al Direcției, Laura Codruța Kovesi, care pentru o vechime în funcție de peste 20 de ani și cu gradația 5.

Laura Codruța Kovesi primește suma de 26.641 lei, figurând cu spor pentru condiții grele de muncă, vătămătoare sau periculoase de 3996 lei, spor de risc și suprasolicitare neuropsihologică și spor de confidențialitate de 3498 lei, dar și cu indemnizație lunară pentru titlu de doctor de 950 lei.

Comentarii

loading...