Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Ce se ascunde în spatele PNRR: îi ”șmecherim” pe europeni, le luăm banii

Un senator PSD, Alfred Laurențiu Mihai, consideră că varianta de PNRR elaborată de Guvernul Cîțu este menită să-i ”șmecherim” pe europeni.

Mihai Diac 0 comentarii

Alfred Laurentiu Mihai, senator PSD de Ilfov, semnalează o serie de erori din varianta de PNRR elaborată până la acest moment de Guvernul Cîțu.

Două exemple în acest sens, prezentate de senatorul PSD, sunt următoarele:

"La Reforma administrației publice se prevăd 137 de milioane de euro DOAR PENTRU HÂRTII- strategii, revizuiri și actualizări legislative care în mod firesc sunt/trebuie făcute de Guvern și Parlament.
- la pg 16 România Educată se finanțează, din cele 3,6 miliarde de euro alocate 6000 de școli care AU PRIMIT (DEJA) resurse și tehnologie pentru dotarea laboratoarelor de informatică și pentru derularea învățării în format virtual...cu alte cuvinte îi șmecherim pe europeni, le luăm banii pentru lucruri deja făcute !".

Pentru aceste motive, "PSD depune moțiune de cenzură și cheamă pe orice parlamentar responsabil căruia îi pasă cu adevărat de oameni și de țară să voteze pentru înlăturarea actualului guvern", anunță senatorul Laurențiu Mihai.

Comentarii

loading...