6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăCharles Michel i-a cerut lui Putin să înceteze acțiunile perturbatoare

Charles Michel i-a cerut lui Putin să înceteze acțiunile perturbatoare

“Am transmis un mesaj de unitate la nivelul Uniunii Europene în conversaţia mea cu preşedintele rus, Vladimir Putin”, a declarat Charles Michel, prin Twitter.

“Tendinţa de înrăutăţire a relaţiilor UE-Rusia se poate schimba doar dacă Rusia încetează comportamentele perturbatoare”, a afirmat Charles Michel.

“Combaterea pandemiei şi punerea la dispoziţia tuturor a unor vaccinuri eficiente este unul dintre obiectivele discutate”, a subliniat preşedintele Consiliului European.

Uniunea Europeană a impus sancţiuni împotriva Rusiei după anexarea regiunii ucrainene Crimeea, în 2014, şi în contextul atacului neurotoxic asupra disidentului Aleksei Navalnîi şi a condamnării acestuia. Uniunea Europeană critică frecvent situaţia drepturilor omului în Rusia şi ingerinţele Moscovei în Ucraina.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă