Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Florin Mituleţu - Buică

Florin Mituleţu - Buică

Cine va conduce Biroul Electoral Central pentru alegerile locale

Biroul Electoral Central pentru alegerile locale din septembrie 2020 va fi condus de preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Florin Mituleţu - Buică.

Mihai Diac 0 comentarii

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunțat constituirea Biroului Electoral Central (BEC) pentru alegerile locale din România, programate la data de 27 septembrie 2020.

BEC are doi președinți: Constantin-Florin Mituleţu-Buică (acesta fiind și președintele AEP) și George Bogdan Florescu (judecător). 

Din BEC mai fac parte judecătorii Valentin Horia Şelaru (cu funcția de locţiitor preşedinte), Andreia Liana Constanda, Mirela Vişan, Iulia Manuela Cîrnu, Lavinia Valeria Lefterache și Virginia Filipescu.

Din partea AEP, din BEC mai fac parte Marian Muhuleţ și Zsombor Vajda - ambii cu funcții de vicepreşedinte.

Comentarii

loading...