12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăCiolacu afirmă că probabil nu va candida pentru președinția partidului, iar Ponta...

Ciolacu afirmă că probabil nu va candida pentru președinția partidului, iar Ponta nu revine în PSD

Ciolacu a explicat că discuţiile vor avea loc după Congresul PSD la care ”sunt şanse reale” să nu candideze pentru funcţia de preşedinte.

”Am vorbit şi cu domnul Ponta. Eu cred într-o uniune a forţelor de stânga şi de o închegare, să avem un proiect politic comun. Este exclus, însă, să revină în PSD. Noi vrem la congres să venim cu un proiect politic care să devină un program politic la care să accedem cât mai multe forţe politice. Mi-ar plăcea, cu prioritate, să stam de vorbă cu foştii noştri colegi din partidul Pro România. Asta nu înseamnă că Ponta vine, a şi zis că nu vine în PSD. Dar să avem o alianţă sunt de acord şi îmi asum asta. Cred că aceasta temă se va regăsi, dacă eu voi candida, în proiectul meu politic”, a spus, miercuri, Marcel Ciolacu, la Adevărul Live. 

El a adăugat că, dacă Pro România va rezona cu programul politic al PSD, care ”e perfectibil”, speră să fie o alianţă pe termen lung.

Liderul social-democrat a adăugat, în acelaşi context, că poartă discuţii şi cu Călin Popescu Tăriceanu.

Pe de altă parte, liderul interimar al PSD a adăugat că nu s-a decis încă dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii.

”O să văd dacă candidez. Sunt şanse reale să nu candidez. E jumătate-jumătate  Poate găsim împreună variante mai bune. Au existat colegi care mi-au cerut să candidez, apoi am stat de vorbă, o să iau o decizie împreună cu colegii mei. La congres e preferbail să fie cât mai mulţi candidaţi. Mi-ar plăcea să fie un lucru real, să fie mai mulţi candidaţi”, a mai spus Ciolacu. 

 

Cele mai citite

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....
Ultima oră
Pe aceeași temă