22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăPoliticăCiolacu, liderul PSD, felicită NATO că a contracarat campania de dezinformare legată...

Ciolacu, liderul PSD, felicită NATO că a contracarat campania de dezinformare legată de pandemie

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a transmis, duminică, 4 aprilie 2021, un mesaj dedicat Zilei NATO în România, mesaj în care felicită Alianța pentru faptul că a contracarat campania de dezinformare legată de pandemie.

“De la începutul pandemiei, NATO a acordat sprijin membrilor şi aliaţilor săi prin transporturi şi donaţii de echipamente şi produse medicale esenţiale, dar şi prin contracararea campaniilor destinate dezinformării din partea actorilor statali şi non-statali externi, asigurându-se că această criză sanitară nu devine una de securitate”, menționează mesajul transmis, duminică, de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Liderul PSD subliniază că România a devenit membru NATO cu drepturi depline în timpul unei guvernări social – democrate, pe timpul premierului Adrian Năstase.

“De 17 ani, România face parte din cea mai de succes alianță din istoria omeririi – Organizația Tratatului Atlanticului de Nord, ce asigură securitatea a peste 1 miliard de cetățeni. Acest obiectiv național realizat în timpul guvernării Năstase a făcut ca astăzi România să fie un aliat important și influent în cadrul NATO, reprezentând un pilon de bază al securității din regiunea Mării Negre și a flancului Estic. Acest fapt este reflectat și de faptul că funcția numărul 2 în organizație – Secretarul General Adjunct- este reprezentată cu mândrie de un român, dl. Mircea Geoană”, afirmă mesajul transmis de Marcel Ciolacu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...
Ultima oră
Pe aceeași temă