Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ciolacu: Ne vom concentra strict pe agenda cetăţeanului

Ciolacu: Ne vom concentra strict pe agenda cetăţeanului

Noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, spune că Parlamentul trebuie să susţină la nivel legislativ programul guvernului, că sunt rezultate bune în economie şi ele trebuie să continue şi spune că Parlamentul se va concentra strict pe agenda cetăţeanului.

Rl online 0 comentarii

„Am acceptat funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, pentru că această guvernare are nevoie de stabilitate în Parlament. 
Ţara trebuie guvernată şi niciun partid din opoziţie nu a dorit în mod real să îşi asume această responsabilitate. Parlamentul trebuie să susţină la nivel legislativ programul guvernului. Avem rezultate bune în economie şi ele trebuie să continue. Am plătit preţul corect în aceste alegeri pentru greşelile făcute în trecut şi trebuie să trecem într-o nouă etapă”, scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

El spune că se va consulta cu toţi colegii parlamentari.

„De aceea, mă voi consulta cu toţi colegii parlamentari, cu şefii de comisii şi ne vom concentra strict pe agenda cetăţeanului şi nu pe agenda personală a cuiva: îmbunătăţirea legislaţiei în domeniul absorbţiei fondurilor europene, flexibilizarea procedurilor la licitaţiile pe infrastructură sau codul administrativ. Atâta timp cât voi ocupa această funcţie mă voi consulta cu toate partidele politice şi voi avea un dialog cu celelalte instituţii fundamentale ale statului. În Parlament a existat mereu aceasta cutumă prin care puterea are un dialog constant cu opoziţia. Am văzut ce se întâmplă atunci când puterea este concentrată într-o singură mână şi deciziile sunt impuse prin forţă. Acest mod de a face politică trebuie să dispară. Acestea sunt priorităţile mele pentru perioada următoare”, mai precizează Ciolacu.

Deputatul PSD Marcel Ciolacu a fost ales miercuri preşedinte al Camerei Deputaţilor, post rămas vacant după condamnarea lui Liviu Dragnea.

Comentarii

loading...