Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ciolacu: Nu există niciun dosar la SRI sau la SIE privind autonomia Ardealului

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat că nu există niciun dosar pe numele lui privind o colaborare cu Ungaria sau cu UDMR în vederea facilitării autonomiei Ardealului.

Mihai Diac 0 comentarii

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, a declarat, miercuri, că "pe numele Marcel Ciolacu" nu există nciun dosar la SRI sau la SIE referitor la vreo colaborare referitoare la facilitarea autonomiei Ardealului. 

Marcel Ciolacu a făcut această precizare ca răspuns la întrebarea unei jurnaliste care a cerut să afle dacă SRI sau SIE i-au trimis vreun răspuns lui Marcel Ciolacu, după ce acesta a vrut informații suplimentare legate de acuzațiile lansate împotriva lui de președintele Iohannis.

Acesta din urmă l-a acuzat, într-o declarație televizată, pe Marcel Ciolacu că ar avea o înțelegere cu Viktor Orban (premierul Ungariei) și cu UDMR, pentru a facilita aprobarea, în Parlamentul României, a autonomiei Ardealului.

Miercuri, Marcel Ciolacu a susținut că SRI și SIE i-au răspuns la solicitările adresate acestor două instituții și că niciuna dintre ele nu a confirmat acuzațiile lansate de președintele Iohannis împotriva lui Marcel Ciolacu.

Comentarii

loading...