Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

Ciolacu: România a devenit unul dintre membrii puternici ai comunităţii transatlantice

"Mă bucur că România a reuşit să devină unul dintre membrii puternici ai comunităţii transatlantice", a declarat, duminică, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD și al Camerei Deputaţilor.

Mihai Diac 0 comentarii

Apartenenţa la NATO şi calitatea de membru al UE sunt pilonii principali ai politicii externe a României, iar acest lucru este acceptat de tot spectrul politic din România, menționează un mesaj transmis de preşedintele Camerei Deputaţilor și al PSD, Marcel Ciolacu, cu ocazia Zilei NATO, care se marchează în prima zi de duminică a lunii aprilie.

"Într-un moment greu prin care trece toată planeta, cred că trebuie să ne reamintim lucrurile care ne unesc şi valorile pe care le împărtăşim. Alianţa Nord-Atlantica este unul dintre simbolurile acestei legături puternice şi mă bucur că România a reuşit să devină unul dintre membrii puternici ai comunităţii transatlantice, contribuind din plin la securitatea şi prosperitatea sa. Apartenenţa la NATO şi statutul nostru de membru al UE sunt pilonii principali ai politicii externe a ţării noastre, o viziune constantă şi împărtăşită de tot spectrul politic din România", a scris Marcel Ciolacu într-un text postat, duminică, pe Facebook.

Comentarii

loading...