Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Cioloș a fost ales președinte al PLUS dar e supărat că a candidat singur

Fostul premier Dacian Cioloş a fost validat, sâmbătă, cu majoritate de voturi, în funcţia de preşedinte al partidului PLUS.

Mihai Diac 0 comentarii

Validarea lui Dacian Cioloș în funcția de președinte al partidului s-a realizat, sâmbătă, 7 decembrie, la Convenţia Naţională a PLUS.

Deși Dacian Cioloș a fost singurul candidat, el nu a fost votat în unanimitate. Rezultatul votului electronic a fost următorul:  1.160 de voturi "pentru", 40 "abţineri".

Dacian Cioloș s-a declarat supărat că a candidat de unul singur și a anunțat că e ultima dată când acceptă o asemenea situație în partidul PLUS.

"În niciun caz, dacă data viitoare nu vor mai exista candidaţi, îl voi considera ca pe un eşec personal şi nu voi mai candida. Îmi doresc ca data viitoare să nu mai vorbim de un partid de lider, pentru că asta este cea mai mare vulnerabilitate a noastră în momentul de faţă. Eu nu mi-am dorit şi nu îmi doresc să construim un partid de lider, îmi doresc să putem lucra în echipă", a subliniat Dacian Cioloș.

Comentarii

loading...