Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Cioloş: Politica ar trebui să însemne mai mult dialog cu oamenii

Fostul premier Dacian Cioloş a afirmat miercuri că "politica ar trebui să însemne mai mult dialog cu oamenii", atunci când se pregătesc programe politice şi când se guvernează, precizând că "dialogurile la mici şi bere sunt bune, dar nu suficiente".

Rl online 0 comentarii

"Politica ar trebui să însemne mai mult dialog cu oamenii şi atunci când se pregătesc programe politice, dar şi atunci când se guvernează. Dialogurile la mici şi bere sunt bune, dar parcă nu suficiente în primul rând pentru că ne ţin în logica celor care cer şi a celor care dau. Vrem să ne pregătim intrarea în politică înţelegând cât mai bine cum vedeţi România de azi şi, mai ales, pe cea de mâine. Cea mai bună modalitate de a sărbători Ziua Europei este să ne gândim la ce avem de făcut în România. România puternică în Europa este de fapt România noastră, cea pe care o visăm şi pe care doar noi o putem construi (...) La mulţi ani, Europa!", a scris Cioloş pe Facebook.

De asemenea, Cioloş a anunţat că va lansa, joi, împreună cu colegii săi din Platforma România 100, "un proiect amplu de consultare naţională pentru viitorul României".

Potrivit lui Cioloş, startul proiectului va fi marcat prin cinci dezbateri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi şi Timişoara.

Totodată, el a precizat că va fi prezent la Bucureşti, de la ora 9,30, alături de Anca Paliu Dragu, la dezbaterea pe tema "România: Stat refondator sau judeţ sărac al Europei?".

Comentarii

loading...