Klaus Iohannis   (Foto: Arhivă)

Klaus Iohannis (Foto: Arhivă)

Ciprian Jichici: Iohannis a dat o lovitură scurtă și corectă opozanților din România

Președintele Iohannis "a dat o lovitură scurtă, corectă și pe neve opozanților și rezistenților din România", prin decizia de a o accepta ca premier pe Viorica Dăncilă, consideră analistul Ciprian Jichici.

Mihai Diac 0 comentarii

"Președintele Iohannis a dat o lovitură scurtă, corectă și pe neve opozanților și rezistenților din România. Nu-l suspectez pe președinte de nimic altceva decât de un calcul sec, ușor cinic dar în același timp corect, referitor la câștigarea unui nou mandat", scrie, pe blog, Ciprian Jichici.

În opinia acestuia, "PSD e PSD și probabil nu se va schimba prea curând", iar la rândul lui, Klaus Iohannis "are o agendă proprie, centrată în jurul a două axe principale - relația cu structurile de forță și obținerea celui de-al doilea mandat".

Ciprian Jichici ironizează, în schimb, atitudinea oamenilor care ies în stradă pentru a demonstra contra Puterii: "Sunteți toată ziua cu justiția și dreptatea în gură. Criticați (pe drept) puterea dar vă faceți că nu vedeți abuzurile procurorilor. Sunteți călcați în picioare de structurile de forță dar vă gudurați pe lângă ele. Îl acuzați azi pe Iohannis dar unul n-a comentat cât de jenantă a fost Kovesi chemând-o pe Shaiddeh taman azi. Să-i dea un DVD ( pe bune????)".

Poate scatoalca administrată azi de Iohannis vă va trezi la realitate. Poate nu. Poate veți continua în aceeași cheie. Poate sâmbătă, la marea revoluție, veți uita din nou să taxați, pe lângă porcăriile PSD-ului și scutirea de 1 miliard din redevențe făcută de Tudose sau anchetarea pentru fapte foarte grave a zeiței Koveși. Să nu vă mirați atunci că, în loc să reprezentați soluția, sunteți de fapt o mare parte a problemei (...). Deocamdată, dragi opozanți și rezistenți, Iohannis și Dragnea v-au făcut ca la carte. Unul gândind în perspectivă iar celălalt pentru că e șmecher. Nici unuia nu-i pasă prea mult de voi", consideră Ciprian Jichici.

Comentarii

loading...