13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăCîțu anunță război intern în PNL

Cîțu anunță război intern în PNL

“Sunt criticat că vin şi mă vizitează primarii noştri la Guvern. Care este problema ? Da, foarte bine, să vină, am invitat şi primari de la PSD. Repet, vreau să dezvoltăm România. Vin oamenii la Guvern, văd care sunt proiectele, surse de finanţare şi împreună dezvoltăm aceste programe. Nu avem nimic de ascuns, facem acest lucru pentru români şi o facem transparent. Primarii liberali, din păcate, şi de aceea ei sunt mai mulţi decât cei din PSD care vin la Guvern, au fost uitaţi, au fost lăsaţi, administraţiile conduse de primari liberali au fost lăsate de izbelişte în ultimii ani, nu au primit niciun fel de finanţare. De aceea sunt foarte multe probleme acolo, de aceea oamenii caută soluţii şi împreună găsim aceste soluţii, pentru că le găsim pentru oameni”, a declarat Florin Cîţu, vineri, la conferinţa de alegeri interne din cadrul organizaţiei PNL Satu Mare.

Premierul a punctat că această campanie de alegeri interne din PNL este despre competiţie şi una transparentă, în cadrul căreia liberalii, dar şi toţi românii, pot să vadă cum se comportă două echipe.

“Din păcate, pot să vadă şi lucrurile mai neplăcute. Lucruri care nu ar trebui să se întâmple în PNL, pentru că noi nu suntem PSD. Când ataci membrii Guvernului, premierul, seamănă foarte mult cu ceea ce face PSD. Când, cu câteva luni în urmă spui că o decizie a premierului este bună, că este în spiritul Constituţiei, iar peste câteva luni spui că nu mai este bună, pentru că trebuie evaluată, arată că astfel de politicieni, poate, nu mai au un viitor în România. Trebuie să fim transparenţi, trebuie să fim oneşti cu românii şi să le promitem ceea ce putem să facem, asta este guvernarea liberală”, a declarat Cîţu.

Premierul a punctat că sunt multe lucruri de făcut în privinţa guvernării şi că acestea vor fi făcute, dar doar împreună.

“Avem o şansă unică cu aceste alegeri. (…) Avem o şansă unică, s-au negociat acei 29,2 miliarde de euro pentru PNRR, mai sunt cei 46 miliarde din fonduri europene, iar de la buget eu vă garantez că vor fi investiţi în economie, în fiecare an, 13 miliarde. Noi vrem să investim aceşti bani în economie, pentru că noi ştim şi românii vor afla că doar prin liberalism putem să dezvoltăm România. (…) De aceea este o şansă unică pentru noi şi nu trebuie să o ratăm. Votăm astăzi bine şi sigur că Adi (Adrian Cozma – n.r.) va avea succes, votăm bine pe 25 septembrie, şi apoi noi suntem cei care vom implementa cei aproape 150 de miliarde de euro în următorii 8 ani de zile în economie. Aşa să ne ajute Dumnezeu !”, a mai spus Cîţu. 

Cele mai citite

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...
Ultima oră
Pe aceeași temă