Cîțu despre fricțiunile din PNL: Este un partid liberal, cu opinii

Cîțu despre fricțiunile din PNL: Este un partid liberal, cu opinii

Premierul Florin Cîţu a declarat că PNL este „un partid care întotdeauna a fost viu în interior", întrebat despre tensiunile din partid, ținând cont că i s-a cerut demisia lui Ludovic Orban.

Ioana Oancea 0 comentarii

„Eu vreau să vorbim despre partid la partid, aici vorbim despre guvern. Până la urmă, Partidul Naţional Liberal este un partid liberal, cu opinii, că unii aleg să le pună în spaţiul public, asta este altceva, dar este un partid liberal şi un partid care întotdeauna a fost viu în interior", a declarat Florin Cîţu, marţi, la Europa FM.

Întrebat dacă doreşte funcția de președinte al PNL, Cîțu a răspuns: „Repet, avem aşa de mult de făcut la guvernare, că aş vrea să ne concentrăm pe guvernare".

„Vine bugetul şi este cel mai important test al unei coaliţii de guvernare tânără, o coaliţie care acum îşi găseşte, de fapt, echilibrul, în această perioadă şi în comunicare, dar şi în modul de lucru. Este un test important pentru noi acest buget, cum trece, eu zic că o să treacă bine, dar avem nişte provocări şi... bine, provocarea cea mai mare este să ai cam acelaşi PIB ca anul trecut, dar să reduci deficitul de la peste 9%, la 7% sau aproape de 7%", a afirmat Cîţu. 

Comentarii

loading...