10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăPoliticăCîțu sugerează că va demite miniștrii care îl atacă: „O declarație foarte...

Cîțu sugerează că va demite miniștrii care îl atacă: „O declarație foarte bună”

„Aştept desemnarea ministrului Sănătăţii de la USR PLUS, este un portofoliu care revine USR PLUS, până atunci voi asigura interimatul şi mă voi asigura că lucrurile funcţionează bine. (…) Tot ce înseamnă discuţii politice vor avea loc la discuţia din coaliţie cu cele trei formaţiuni politice”, a declarat, duminică, Florin Cîţu.

Șeful Guvernului ce a participat la şedinţa Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei de la Ciolpani.

Întrebat dacă este posibil ca şi ministrul Cătălin Drulă să fie remaniat, el a dat asigurări că membrii Cabinetului vor fi evaluaţi pe ceea ce fac şi nu pe ceea ce spun. Cătălin Drulă, vicepreședinte USR PLUS și ministru al Transporturilor, l-a catalogat pe Cîțu drept „un zombie politic”.

„Nu comentez opiniile membrilor Cabinetului. V-am spus acest lucru şi înainte. Tot ceea ce pot să îi asigur pe membrii Cabinetului este că de fiecare dată voi face o evaluare corectă, bazată pe ceea ce fac şi nu pe ceea ce spun”, a subliniat premierul.

El s-a contrazis însă, când a fost întrebat ce părere are despre declarația liderului PNL, Ludovic Orban, care a spus că miniștrii care atacă premierul, trebuie să își scrie demisia. Cîțu a spus că este „O declarație foarte bună a liderului PNL”. 

Un nume vehiculat pentru funcția de ministru al sănătății este Ioana Mihăilă. 

Cele mai citite

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...

Din “Groapă” direct în “Clan”. Marius Manole: “Mă bucur că am ocazia să fac ceea ce îmi place”

Producția de mare succes a PRO TV-ului, serialul "Clanul", se apropie de final. Ultimele episoade aduc situații limită, suspans și personaje noi. Spre exemplu,...

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....
Ultima oră
Pe aceeași temă