Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cîţu: Un oficial care reprezintă o ţară parteneră mi-a spus de şapte politicieni PSD+ALDE, inclusiv miniştri, care vor primi restricţii. "Daddy" deschide lista

Cîţu: Un oficial care reprezintă o ţară parteneră mi-a spus de şapte politicieni PSD+ALDE, inclusiv miniştri, care vor primi restricţii. "Daddy" deschide lista

Cîţu: Un oficial străin mi-a spus de şapte politicieni PSD+ALDE care vor primi restricţii

Deputatul PNL, Florin Cîţu suține că a avut o discuţie cu un oficial care reprezintă o ţară parteneră şi care i-a spus că urmează să fie luate măsuri privind restricţii sau refuzarea vizelor pentru şapte politicieni PSD+ALDE. Cîţu menţionează în postare: “Daddy deschide lista”

Romulus Georgescu 0 comentarii

“Daddy” deschide lista! Lucrurile sunt pe cale să intre într-o zonă periculoasă. Nu este clar dacă și pentru România sau doar pentru o parte dintre români! Am participat la o discuție unde, printre alții, erau prezenți și reprezentații a două țări cu care România are parteneriate strategice. Unul dintre ei m-a luat deoparte și m-a întrebat ce naiba se intamplă cu Romania. Era ingrijorat. Printre altele, mi-a spus foarte clar ca independenta justitiei este vitala in tara lui si in restul tarilor membre NATO. Partenerii nostri cauta cel mai eficient mod de a da un semnal clar Romaniei ca nu sunt de acord cu ce se intampla. Evident vorbea despre atacurile politicienilor la justitie pentru a-si rezolva problemele personal", scrie parlamentarul liberal, pe Facebook.

Florin Cîţu spune că oficialul străin i-a spus că se poate trece la măsuri împotriva unor politicieni, iar printre interdicţii este şi aceea de a participa la întâlniri cu omologii lor.

"Puțin contrariat am întrebat: ok, și ce se poate întampla? Atunci mi-a prezentat un scenariu. În opinia lor experiența acumulată până acum, măsurile luate împotriva unor țări care nu respectă democrația nu s-au dovedit eficiente când au fost aplicate doar statelor (sanctiuni economice, embargou, etc ).A devenit si mai precis cand mi-a explicat ca sanctiunile luata impotriva unor lideri politici sunt mult mai eficiente. Mi-a dat exemplu Rusia, Belarus, Coreea de Nord, Iran. Pe intelesul tuturor, partenerii nostri strategici pot lua masuri impotriva unor oameni politici care genereaza instabilitate in zona. Masurile pot fi de la refuzarea vizelor de intrare pana la interdictia politicienilor de a participa la intalniri cu omologii lor din alte tari, supravegherea conturilor bancare, restrictii la transferurile bancare etc… Toate, sanctiuni deja aplicate unui numar mare de lideri politici", mai scrie Cîţu.

Alesul PNL spune că deja există o listă "neagră" pentru România, iar aceasta conţine numele a şapte politicieni.

  
"Și acum vine bomba! Există deja o listă de șapte politicieni din guvern și Parlament care sunt pe cale să primească astfel de sancțiuni. Mi-a dat și câteva nume. Miniștri și parlamentari din coaliția PSD+ALDE. Pentru mine este clar, mai ales acum, că a vorbit foarte serios. Activarea acestor sancțiuni este iminentă. P.S. În noiembrie 2012, fostul premier Adrian Năstase a fost înstiintat ca i-a fost retrasa viza de calatorie in aprilie 2012", scrie parlamentarul PNL.

Comentarii

loading...