Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ciutacu: "Frații Mazăre aveau bilet de întoarcere în România, dar au fost reținuți de ciclon"

Ciutacu: "Frații Mazăre aveau bilet de întoarcere în România, dar au fost reținuți de ciclon"

Realizatorul TV Victor Ciutacu, susține că cei doi frați Mazăre nu au fugit și nici nu aveau intenția, pentru că aveau bilete de întoarcere în România. Însă, din cauza puternicului ciclon care s-a abătut asupra insulei Madagascar, aceștia așteaptă în hotel o vreme mai bună.

Iulian Budușan 0 comentarii

Probleme mari pentru frații Mazăre. Vedeta România TV, Victor Ciutacu, a făcut dezvăluiri de ultim moment despre familia fostului primar. Frații Mazăre sunt blocați de ciclonul care s-a dezlănțuit în Madagascar.

"Alexandru şi Mihai sunt la Maiotte zona unde e aeroportul. E un ciclon care a devastat toata zona. Sute de avioane sunt la sol. Aveau bilete de intoarcere. Sunt in hoteluri unde sunt toţi turiştii. Ei aveau bilete confirmate. Când se ridică primele avioane pleacă şi ei. Nu a fugit niciunul dintre ei. Niciunul dintre fraţii lui Radu Mazare nu se sustrage vreunei urmăriri judiciare", a spus Ciutacu.

Vedeta RTV a transmis un mesaj și din partea lui Radu Mazare. "Radu Mazăre se aştepta să fie arestat în lipsă. Va contesta acest arest în lipsă", a mai dezvăluit Ciutacu.

Comentarii

loading...