Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CJ Hunedoara a cerut trenuri suplimentare pentru mitingul PSD

CJ Hunedoara a cerut trenuri suplimentare pentru mitingul PSD

CJ Hunedoara a cerut trenuri suplimentare pentru mitingul PSD

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora (PSD), a solicitat Regionalei CFR Timişoara să suplimenteze graniturile de tren care pleacă spre Bucureşti din Simeria în data de 8 iunie 2018.

Romulus Georgescu 0 comentarii

  În acele trenuri ar urma să fie îmbarcate peste trei mii de persoane pentru mitingul politic organizat de PSD pe 9 iunie.

De la cabinetul preşedintelui Mircea Bobora a plecat o solicitare către Regionala CFR în acest sens. După aceea, şeful judeţului a intrat în concediu de odihnă. Mircea Bobora a recunoscut că administraţia publică a fost implicată în acest demers. Contactat de un jurnalist local, el a recunoscut că a făcut această solicitare „În urmă cu vreo două săptămâni, probabil că da, am făcut o astfel de solicitare, dar nu vă pot da acum mai multe detalii”, a spus Bobora, citat de site-ul anchetedehunedoara.ro

În urmă cu 28 de ani, tot din județul Hunedoara au plecat spre București, fiind trimise de la Deva la Petroșani 14 vagoane de tren, care au ajuns în Capitală cu 7.000 de mineri.

Comentarii

loading...