Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Claudiu Năsui: Vlad Voiculescu va fi viceprimar, avem majoritate în Consiliul General București

Claudiu Năsui: Vlad Voiculescu va fi viceprimar, avem majoritate în Consiliul General București

Claudiu Năsui, liderul USR București, a anunțat că Vlad Voiculescu va fi viitorul viceprimar al Capitalei în condițiile unei majorități obținută la vot de PNL, USR și PLUS în Consiliul General al Capitalei.

Petronel Tudor 0 comentarii

Vlad Voiculescu (foto) va fi impus viceprimar prin votul comun al consilierilor PNL, USR și PLUS, a anunțat Claudiu Năsui, liderul USR București. Liberalii vor propune și eu un viceprimar.

„În Consiliul General al Municipiului Bucureşti, din calculele noastre, avem majoritate împreună cu PNL şi aşa că angajamentele noastre pot fi toate puse în practică. Vlad Voiculescu va fi viceprimar. De la PNL aşteptăm o propunere de viceprimar şi aşteptăm să intrăm în muncă din prima zi. La nivelul filialei Bucureşti vom crea o celulă de suport pentru consilieri şi pentru toate funcţiile acestea.”, a spus Claudiu Năsui, citat de News.ro.

Potrivit datelor centralizate până luni la prânz, upă numărarea a peste 95% dintre voturi, PSD a obținut la Consiliul General al Municipiului București 32,39% din voturi, ceea ce înseamnă un număr de 20 consilieri din totalul de 55.

USR-PLUS are 26,27% iar PNL 19,37%, cele două forțe politice putând obține majoritatea simplă cu un număr de 28 mandate de consilieri. Alte 7 mandate, după redistribuire, ar reveni Partidului Mișcarea Populară.

Comentarii

loading...