Clotilde Armand, primarul sectorului 1, FOTO: Facebook

Clotilde Armand, primarul sectorului 1, FOTO: Facebook

Clotilde Armand coboară milităria din pod cu angajații Primăriei sectorului 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunță că angajații Primăriei care nu folosesc registrul de prezență nu vor mai fi plătiți.

Cătălin Șerban 0 comentarii

De asemenea, edilul spune că a cerut verificarea modului în care se acordă concediile medicale și a stabilit că vineri nu mai este program scurt.

Clotilde Armand se declară revoltată de faptul că unii angajați lipsesc de la locul de muncă și anunță că orice absență va fi penalizată.

„Observ că unii angajați din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanță. Da, da. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligați să le plătească salariile pentru figurație... sau să plece de la locul de muncă când au chef. Nu știu cum i-a obișnuit fosta administrație însă vă spun ferm că eu nu voi tolera așa ceva. De astăzi, toți funcționarii primărie și din subordonate care nu-și folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezență nu vor mai fi plătiți. E simplu: ești plătit cât muncești”, a explicat, pe Facebook, primarul Clotilde Armand.

Nu sunt toți funcționarii la fel, mai spune primarul Sectorului 1 din București: „Sunt funcționari care stau până seara și muncesc în locul celor absenți. Iar frustrare este imensă atunci când unul muncește și zece privesc cu dispreț la el”, susține primarul.

Edilul mai anunță că a cerut verificarea modului în care se acordă concediile medicale și a stabilit că vineri nu mai este program scurt.

„Am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice și să ne comunice situația celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv. De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14.00. Să se lucreze pâna la ora 16.00. Așa cum e normal”, a precizat Armand.

Comentarii

loading...