Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Clotilde Armand îl vrea pe comisarul Berbeceanu prefect al Capitalei

Clotilde Armand îl vrea pe comisarul Berbeceanu prefect al Capitalei

Clotilde Armand, aleasă ca primar al Sectorului 1, a anunțat că dorește numirea fostului comisar Berbeceanu în funcția de prefect al Capitalei.

Mihai Diac 0 comentarii

Clotilde Armand, aleasă ca primar al Sectorului 1, a anunțat că salută intenția, aflată deocamdată la nivel de zvon, de a fi numit un nou prefect al Capitalei, acesta urmând a fi fostul comisar Traian Berbeceanu.

Funția actuală a acestuia este cea de șef de cabinet al ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela. După cum se știe, toate Prefecturile sunt subordonate Ministerului de Interne.

Înainte de a fi numit șef de cabinet al ministrului Vela, Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia și a fost, în acea perioadă, un personaj controversat.

Traian Berbeceanu a remarcat imediat mesajul pstat pe Facebook de Clotilde Armand, răspunzându-i cu formula "Mulțumesc mult!". 

Potrivit unor informații care circulă în spațiul public, actualul prefect al Municipiului București, Gheorghe Cojanu, ar urma să fie înlocuit din funcție, după ce a făcut, duminică, niște declarații ciudate, inclusiv aceea că nu știe câte infectări cu coronavirus sunt în București.

Comentarii

loading...