Clotilde Armand îl vrea pe comisarul Berbeceanu prefect al Capitalei

Clotilde Armand îl vrea pe comisarul Berbeceanu prefect al Capitalei

Clotilde Armand, aleasă ca primar al Sectorului 1, a anunțat că dorește numirea fostului comisar Berbeceanu în funcția de prefect al Capitalei.

Mihai Diac 0 comentarii

Clotilde Armand, aleasă ca primar al Sectorului 1, a anunțat că salută intenția, aflată deocamdată la nivel de zvon, de a fi numit un nou prefect al Capitalei, acesta urmând a fi fostul comisar Traian Berbeceanu.

Funția actuală a acestuia este cea de șef de cabinet al ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela. După cum se știe, toate Prefecturile sunt subordonate Ministerului de Interne.

Înainte de a fi numit șef de cabinet al ministrului Vela, Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia și a fost, în acea perioadă, un personaj controversat.

Traian Berbeceanu a remarcat imediat mesajul pstat pe Facebook de Clotilde Armand, răspunzându-i cu formula "Mulțumesc mult!". 

Potrivit unor informații care circulă în spațiul public, actualul prefect al Municipiului București, Gheorghe Cojanu, ar urma să fie înlocuit din funcție, după ce a făcut, duminică, niște declarații ciudate, inclusiv aceea că nu știe câte infectări cu coronavirus sunt în București.

Comentarii

loading...