Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Codrin Ștefănescu, acuzații la adresa conducerii PSD: Dragnea a schimbat regulile jocului

Secretarul general adjunct Codrin Ștefănescu dorește să-și depună candidatura pentru funcția de secretar general la Congresul din 10 martie, dar susține că actuala conducere nu dorește să-l lase să candideze.

Rl online 0 comentarii

Ștefănescu susține că Liviu Dragnea a schimbat regulile în timpul jocului.

”Astăzi de dimineață, colegii din PSD Sector 1 s-au autosesizat și unul dintre delegați și-a retras delegația pentru ca eu să pot să intru în Congres. La așa ceva s-a ajuns. Există posibilitatea, pentru că actuala conducere a PSD nu vrea să ne lase să candidăm (...) Acum, că Liviu Dragnea a schimbat regulile în timpul jocului, noi nu putem să candidăm decât din partea regiunilor.

Voi depune candidatura așa cum sunt. Codrin Ștefănescu vrea să candideze nu împotriva candidatului domnului Dragnea, ci pentru partid. Cei 4000 de delegați vor decide dacă îl vor pe Codrin Ștefănescu secretar general, dacă îl vor pe Nicolae Bănicioiu președinte executiv sau pe doamna Ecaterina Andronescu.

Sunt îngrijorat, de asemenea, pentru faptul că ultimele evenimente nu ne fac bine ca popor. Oamenii care ne votează se uită la noi, aici, la centru și văd că nu mai suntem colegi, că nu ne mai împăcăm.

Eu sunt decis să merg în această competiție nu pentru mine, ci pentru partidul pe care l-am slujit până astăzi. Nu sunt senator, nu sunt deputat, nu fac parte din consilii de administrație, am rămas același Codrin Ștefănescu și sper că până la ora 16.00 conducerea partidului, căruia i-am devenit și eu antipatic și încă câțiva colegi, la presiunea publică și la presiunea presei, să înțeleagă că noi toți dorim să candidăm. Dacă în aceste condiții vom pierde la Congres, atunci așa să fie, dar trebuie să avem dreptul să candidăm”, a spus Codrin Ștefănesu.

Comentarii

loading...