Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Codrin Ştefănescu: "Când fetele se înfierbântă să nu stai în calea lor"

Codrin Ştefănescu: "Când fetele se înfierbântă să nu stai în calea lor"

Secretarul general adjunct al PSD a prezentat, duminică, detalii despre şedinţa CExN al partidului, în timpul căreia Gabriela Firea i-a cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, afirmând că ”atunci când fetele se înfierbântă să nu stai în calea lor sub nicio formă".

Iulian Budușan 0 comentarii

”Sincer să vă spun, nu ştiu de la ce s-a aprins scânteia, dar cele două s-au certat... Întodeauna în CEx la noi sunt discuţii pro ţşi contra că suntem un partid mare şi cu oameni capabili, nu e <tăcerea de aur>. Acolo se vorbeşte. Sunt tot timpul opinii de tot felul. De obicei când ne certam noi pe un anumit subiect sau nu cădeam de acord, cele mai împăciutoare erau fetele. De data asta s-au certat ele între ele”, a spus la România TV secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

El a mai spus că după şedinţă a rugat-o pe Rovana Plumb, în dubla ei calitate de preşedinte a OFSD, dar şi de prietenă bună a celor două, Gabriela Firea şi Carmen Dan, să le scoată ”la o cafea, la un ceai”.

”Colegele noastre, fetele, când se înfierbântă, aoleo, să nu stai în calea lor sub nicio formă, că noi ştim cum e. (...) Nu s-a băgat niciun coleg. Băieţii parcă aveau fiecare altă treabă, căutau hârtii, nu înţelegeau nu ştiu ce, adică nu s-a băgat nimeni”, a mai spus Ştefănescu.

Membrii Consiliului Executiv PSD au respins, la vot, sâmbătă, cererea Gabrielei Firea de a o schimba pe Carmen Dan de la conducerea ministerului de Interne, ca urmare a măsurilor luate în 10 august.

Potrivit unor surse din PSD, un singur vot a fost pentru propunerea Gabrielei Firea.

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea i-a cerut, sâmbătă, la şedinţa CExN, demisia ministrului de Interne, Carmen Dan.

Comentarii

loading...