Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Codrin Ştefănescu: Condamnarea lui Dragnea a fost o decizie politică

Codrin Ştefănescu: Condamnarea lui Dragnea a fost o decizie politică

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, marţi, că Liviu Dragnea a fost condamnat printr-o decizie politică şi că nu vrea să vadă colegi care se delimitează de el. Ştefănescu a mai spus că este necesară organizarea rapidă a unui congres al partidului.

Rl online 0 comentarii

Suntem convinşi că a fost o decizie politică, o zi cumplită pentru întreg partidul. Nu vreau să fiu surprins în perioada următoare de colegi care se vor delimita de el”, a declarat Codrin Ştefănescu, la sosirea la Parlament unde se reuneşte Biroul Permanent Naţional al PSD.

„E necesar să facem rapid un congres în care să limpezim lucrurile”, a susţinut secretarul general al PSD.

Liderii PSD se reunesc, marţi, în şedinţe succesive ale BPN şi Comitetului executiv, pentru a analiza înfrângerea în alegeri şi pentru a lua primele decizii după condamnarea preşedintelui partidului.

Premierul Viorica Dăncilă, care este şi preşedinte executiv al PSD, a anunţat că au fost convocate pentru marţi Biroul Permanent şi Comitetul executiv al partidului. Dăncilă a subliniat că nu va demisiona din funcţia de prim-ministru.

Premierul, miniştrii şi liderii PSD aflaţi în Bucureşti s-au reunit, luni după-amiază, într-o şedinţă de urgenţă, după condamnarea preşedintelui partidului, Liviu Dragnea.

Conform Statutului PSD, Viorica Dăncilă, care deţine funcţia de preşedinte executiv, asigură conducerea partidului până la organizarea congresului.
 

Comentarii

loading...