Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Codrin Ștefănescu: Ecaterina Andronescu nu va fi exclusă din PSD

Codrin Ștefănescu: Ecaterina Andronescu nu va fi exclusă din PSD

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat marţi, pentru Mediafax, că liderii social-democraţi nu o vor sancţiona în CExN de la Neptun pe senatoarea Ecaterina Andronescu pentru scrisoarea în care aceasta a cerut demisia liderului partidului, Liviu Dragnea.

Rl online 0 comentarii

„Nu se va discuta despre nicio sancţiune. În momentul în care Iohannis a făcut apelul ăsta către membrii PSD să se revolte împotriva conducerii, ceea ce este o chestie de un securism ieşit din comun, dna Andronescu sub nicio formă nu trebuia să vină cu o scrisoare către membrii PSD. Dânsa mi-a spus personal, mie, că nu ştia de declaraţia dlui Iohannis, ceea ce se poate. Vă spun de ce se poate, pentru că pe electoratul nostru, pe membrii noştri de partid, nu-i interesează nici cât negru sub unghie ce spune Iohannis, deci este foarte posibil ca milioane de oameni care ne votează să nu fi ascultat declaraţiile dlui Iohannis. Dar nu a fost inspirată absolut deloc (scrisoarea Ecaterinei Andronescu – n.r) şi nu a făcut bine deloc partidului pe care mi-a spus că îl iubeşte”, a declarat Codrin Ştefănescu pentru Mediafax.

Social-democratul a adăugat că Ecaterina Andronescu i-a spus că nu ştia de declaraţiile lui Iohannis către membrii PSD.

„I-am transmis doameni Andronescu că vom avea o discuţie colegială internă, la o cafea, şi cu siguranţă doamna Cati Andronescu îşi are rolul şi locul în interiorul partidului. Deci nu va fi nicio sancţiune de niciun fel. Trebuie temperaţi toţi, şi colegii care consideră că ar trebui apărată dna Andronescu dar nu au de cine să o apere, şi colegii care au criticat-o, pentru că nu au niciun motiv să o critice. Mai mult decât atât, Liviu Dragnea nu s-a simţit lezat, pentru că şi el ştie ce înseamnă un partid mare şi când ai o nemulţumire personală. Toate le vom rezolva cu tact, în interior. Cine se aşteaptă să vadă sânge pe pereţi şi evenimente ciudate, sub nicio formă nu se va întâmpla aşa ceva în PSD, pentru că noi nu suntem #rezist, suntem partid normal”, a explicat Ştefănescu pentru Mediafax.

Secretarul general adjunct al PSD a mai spus Mediafax că declaraţiile lui Iohannis au dat „kerosen" partidului.

„Cu toate apelurile lui Iohannis către membrii PSD să se debaraseze de conducere, nu numai că lucrul ăsta nu se va întâmpla niciodată, dar dimpotrivă, ne-a dat kerosen, a dat conducerii combustibil. Declaraţia lui Iohannis a avut efect de bumerang pentru el”, a completat Codrin Ştefănescu.

În perioada 29 august-2 septembrie, social democraţii se reunesc la Neptun,în şedinţa Comitetului Executiv Naţional în care vor discuta, printre altele, despre scrisoarea Ecaterinei Andronescu prin care cere demisia lui Liviu Dragnea de la şefia partidului, au declarat surse din PSD pentru MEDIAFAX.

Comentarii

loading...