21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăCodrin Ştefănescu: Unii colegi nu mai reprezintă poziţia PSD

Codrin Ştefănescu: Unii colegi nu mai reprezintă poziţia PSD

„PSD are o poziţie unitară, PSD are o conducere susţinută de toate organizaţiile judeţene, de primari, de preşedinţii de Consilii Judeţene, de parlamentari, şi PSD în acest moment are o bătălie foarte grea cu rămăşiţele statului paralel. Dacă în timpul acestei bătălii vii cu scrisori deschise în mass-media, al căror text este de sorginte #rezist, evident că nu mai reprezinţi poziţia unitară a PSD. Când se aude în spaţiul public că ai vorbit la o şedinţă de partid şi ţi-ai înjurat miniştrii, colegii, pe toţi la grămadă, considerând că faci parte dintr-un partid de maimuţe, evident că nu reprezinţi poziţia unitară a PSD”, a declarat, sâmbătă, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

Social-democratul a menţionat că la şedinţa de luni a CExN va avea loc o discuţie pe această temă, urmând că liderii partidului să ia o decizie.

„Mai mult, aceşti colegi, între ghilimele, ai noştri, au reuşit să transmită în spaţiul public că ei nu respectă, în primul rând, votul românilor. Prin urmare, noi cei care suntem alături de preşedintele partidului vom cere la CEx nişte clarificări, vom cere lămuriri, vom discuta deschis şi în funcţie de toate acestea vom decide”, a precizat Ştefănescu.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache (PSD), a declarat sâmbătă, la Antena 3, că în şedinţa de luni a CExN trebuie să există „o discuţie şi o clarificare” legată de liderii care critică partidul, el precizând că „mai bine ne despărţim” de cei care nu respectă votul majorităţii.

Pe de altă parte, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că el dezaprobă „lichidarea” vocilor critice şi a apreciat că Adrian Ţuţuianu trebuie acceptat chiar dacă „vorbeşte în plus”.

CEx al PSD va avea loc, luni, de la ora 12.00, la Palatul Parlamentului.

Preeşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Parlament, că propunerile pentru conducerile ASF şi CNA reprezintă „principalul obiectiv” al şedinţei, remanierea guvernamentală nefiind pe agendă.

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă