Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Comisia de Apărare a respins ideea audierii lui Liviu Dragnea în scandalul SPP

Comisia de Apărare din Camera Deputaţilor a respins marţi, cu opt voturi “pentru” şi 11 voturi "împotrivă”, propunerea de audiere a lui Liviu Dragnea, în legătură cu acuzaţiile aduse la adresa SPP.

Mihai Diac 0 comentarii

Deputaţii PSD-ALDE din cadrul Comisiei au votat împotriva audierii lui Dragnea, în timp ce deputaţii PNL şi USR au votat "pentru".

Anterior, pe 13 februarie, și Comisia de apărare din Senat a respins propunerea ca Liviu Dragnea să fie audiat pe tema criticilor aduse la adresa conducerii SPP.

Pe de altă parte, marți, 20 februarie, ar urma să se decidă înfiinţarea Comisiei parlamentare de anchetă privind Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP), în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Conform proiectului de înfiinţare a Comisiei SPP, aceasta va avea un președinte de la PSD, un vicepreşedinte PNL şi un secretar de la ALDE.

Ședința plenului reunit este programată de la ora 14.00.

"Se constituie Comisia parlamentară de anchetă a Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru verificarea activităţii Directorului Serviciului de Protecţie şi Pază, domnul Pahonţu Lucian-Silvan şi a modului în care este posibil ca acesta să fi implicat instituţia în activităţi care exced cadrului legal de funcţionare", este hotărârea care va fi spusă votului.

Comentarii

loading...