Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Conflict Băsescu-Ponta. La mijloc autostrada Comarnic-Braşov

Conflict Băsescu-Ponta. La mijloc autostrada Comarnic-Braşov

Traian Băsescu l-a atacat pe fostul premier Victor Ponta, care a spus că proiectul autostrăzii Comarnic-Braşov a fost oprit de "Vâlcov, Kovesi şi Băsescu", fostul preşedinte afirmând că singura limită a lui Ponta a constat în incompetenţa sa.

Rl online 0 comentarii

"Viorel, „neputinciosul guraliv” constructorul de autostrăzi! Înţeleg că „neputinciosul guraliv” Victor Viorel Ponta, doctor plagiator, a glăsuit că cel care l-a împiedicat să facă autostrada Comarnic – Braşov ar fi fost Băsescu. Păi, să vedem. În 2000, când am plecat de la Ministerul Transporturilor, am lăsat la 4 benzi traseul de la Bucureşti până la Comarnic, iar tronsonul Comarnic – Braşov reabilitat, adică drumul consolidat şi la pante extins la trei benzi. Oare pricepe „neputinciosul guraliv”? În anul 2000, Bucureşti – Comarnic avea patru benzi (scria pe semnalizări rutiere „aici sunt banii dumneavoastră”), iar Comarnic - Braşov era reabilitat. Pentru atât au fost bani la acea vreme, cînd nimeni nu ne înghesuia cu bani nerambusabili de la UE", a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Fostul preşedinte îl acuză pe Victor Ponta că nu a reuşit să facă nici măcar un metru de drum pe patru benzi spre munte.

"Mai mult, când „neputinciosul guraliv” devenea premier, în mai 2012, guvernul Boc a lăsat terminată autostrada Bucureşti – Ploieşti. În aceste condiţii, „neputinciosul guraliv” şi „plagiator glorios”, pe numele său de scenă Victor Viorel Ponta, nu a fost capabil să construiască nici măcar un metru de drum la 4 benzi dincolo de Comarnic, deşi a fost premier din aprilie 2012 până în noiembrie 2015. A minţit oamenii că măreşte acciza la combustibil ca să construiască autostrăzi, şi-a pus panarama de prieten, pe numele lui Dan Şova, ministru peste autostrăzi şi se angajau amândoi să doarmă în cort prin munţi până la terminarea autostrăzii Comarnic – Braşov. Şi, când colo ce să vezi. „Neputinciosul guraliv” a băgat banii din acciza suplimentară la combustibil în buzunarul clientelei PSD şi a pierdut şi cofinanţarea de la BEI + BERD. Şi, uite aşa „neputinciosul guraliv” a reuşit marea performanţă să nu facă în mandatul lui „glorios” nici măcar un metru de drum la patru benzi de la Comarnic spre Braşov.

Iar, dacă cineva l-a blocat pe Ponta să construiască autostrada Comarnic – Braşov, acel cineva se numeşte „incompetenţa proprie”. Sau poate spune „neputinciosul guraliv”, dacă tot are chef de vorbă, de ce au retras BEI şi BERD finanţarea pentru autostrada Comarnic –Braşov?", mai scrie Băsescu.

Reacţia vine după ce fostul premier a declarat că Traian Băsescu a blocat intenţionat proiectul autostrăzii Comarnic-Braşov deoarece nu îşi dorea ca Executivul de atunci să-l ducă la bun sfârşit.. Mai mult, Victor Ponta a spus că Băsescu a folosit DNA în stoparea proiectului prin sesizarea pe care a facut-o.

„Dacă ne lăsau fără Băsescu şi fără DNA în 2014, dacă ne lăsau să semnăm contractul, în iunie 2019 era gata” a afirmat Ponta.

Comentarii

loading...